onsdag 21. april 2010

På akvariefronten :DDer har jeg klart å miste 51 fisker i helgen :( 4500 kr i fisk :( :( :(

men har nå kjøpt noen nye å har ca 200 fisk fra før, så det er endel her enda :)
Har nå annonsert etter en akvariereol, med flere akvarier på rekke, som i en butikk, der jeg kan tilpasse hvert enkelt jar til den temp, vannverdier osv den enkelte sorten skal ha, vil ikke ha flere enn 8 kar, men håper vi får tak i en før sommeren, men kjelleren må være klar førvi har plass til den, har en ny sort jeg ønsker å ha oppdrett på, som jeg kjøpte igår, å derfor vil jeg gjerne ha flere akvarier, så kan jeg også ha flere rekesorter også :)

her er noen av sortene jeg vil ha oppdrett på: (ikke i stort omfang vel å merke, på hobbybasis only, for å e om jeg klarer de utfordringene :))

Red Bee

Sewillia, bilder øverst i innlegget

Amano

langarmsreker

Brotia sneglene våre :)

6 kommentarer:

Christin sa...

Her var det mange flotte bilder og jeg skjønner ikke hvordan du klarer å velge :)
Må være spennende å følge med utviklingen.
Når man driver oppdrett, selger man til butikker som igjen selger til kunder?

Ah09 sa...

Det er ikke så veldig vanskelig å velge for meg ihvertfall, jeg må beg i den enkleste enden, med litt utfordring, ikke på de avanserte enda før jeg har mer erfaring, så da tar jeg de jeg liker best i den enden jeg kan beg.

Den det er bildet av der, ga jeg 149 kr for 1, så blir veldig dyrt å handle inn 20 tk av de, å satser på at jeg får det til :)

med oppdrett, om man lykkes så kan man elge til folk på nettet, eller levere til dyrebutikker, jeg vil i første omgang elge til folk direkte, men om jeg ikke får olgt så tar tort sett dyrebutikker imot, om de har plass.

jeg har en dyrebutikk om mer enn gjerne vil ta imort rekene av meg ihvertfall, men de har også sagt at de tar imot det meste så sant de ikke har altfor mye av de selv akuratt da, å de jeg har valgt ut er ikke sånne de har i enorme mengder selv noen gang, å da regner jeg det om sikkert at jeg blir kvitt dem, det er det minste problemet, det er det å få til oppdretten som her blir tricky :) men spennende :)

hajal. sa...

Så spennande då! Det vert interessant å følge med oppdrettet ditt i bloggen din.
Synd at du misste så mykje fisk då, men det er slikt som skjer. Du har iallefall ikkje mist gnisten forstår eg.
Lukke til med oppdrettet! :-)

Ah09 sa...

Tusen takk for det, nei det var en tabbe fra min side som gjorde det :( jeg hadde brukt kroppssåpe på meg når jeg var på svømming, å det tåler de jo ikke, så det var tåpelig å ikke komme på det :(

men har enda 200 fikser igjen, så nå har jeg lært på den harde måten, å det skjer ikke igjen, det kan jeg love deg :D

skal legge inn bilder fortløpende etterhvert som jeg får det til, om jeg får det til da ;)

Gnisten er nok uhelbredelig, for jeg har hatt akvariedilla siden jeg var liten å jeg klarer meg ikke uten akvarier :)

Christin sa...

Skal bli spennede å følge med på oppdrettet ditt!
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, Basco takker ydmykt for komplimentet :)
Det er kjempekos med hund, er allergisk selv, men det går bra med egen hund og de jeg har på kurs, bruker tabletter året rundt.
Klem

Karolinka sa...

Jeg har en reol på 9 x 60-70 liter. Sånn de har på dyrebutikker. Kjempestilig men har desverre ikke kunnet sette den opp enda. Må ordne til kjelleren, så er litt i samme situasjon som dere. Jeg skal også ha litt oppdrett på reker og sånn :)