mandag 17. januar 2011

Idag er minstejenta vår hele 2 år!!!!!! Hipp hipp HURRA :D jubilanten selv, som har ventet hele helgen på å få med seg kaker i barnehagen, våknet inatt med feber, og hoste :( så hun er hjemme med meg idag...

Men det ser ikke ut som omd et plager henne altfor mye, selv om hun av og til spør om kakene og bhg, men forklaringen om at hun skal få de med seg neste dag i bhg ser ut som om er ok.
Nedgangen denne uken var ikke tilstede, selv om jeg har gjort alt etter boken er det 0,4 kg oppgang idag, men det kan det visst være mange årsaker til likevel, så jeg gir ikke opp håpet av den grunn.:)

Jeg har begynt å planlegge kjøkkenhagen nå, hva som skal så`s, og når, jeg skal også sette ut alel staudene nå i helgen så de kommer selv når snøen forsvinner, skal bli spennende å se om det går greit :)
Fikk endel nye frø i frøboksen som kom i posten forrige uke.

jeg skal legge ut en oversikt over kjøkkenhagen så snart jeg er ferdig, men for tiden er det travelt, hadde møter her dag hele forrige uke, å denne uken må jeg til optiker, tannlege og sykehuskontroller med de små,så ukene bare flyr, oppussingen står litt på stedet hvil også nå, pga alt annet som er nå, men vi forsøker å få til litt innimellom.

Har endel male jobber igjen, noe som ikke er særlig kjekt syns jeg, men jeg skal forsøke å stupe i det så snart helgen kommer, har frihelg denne uken så skal gjøre mest mulig :)

2 kommentarer:

Anne Mai sa...

Gratulera så masse med dagen til hu minsta :D

Anonym sa...

Hei:)

Lenge siden jeg har lest bloggen din,fant den ikke igjen før nå..

Så masse dere har jobbet med huset siden sist jeg så :-) dere er flinke å står på,,og det blir så fint hos dere :-)
Sjelden jeg ser deg innom Hagegal, men nå ser jeg grunnen ;)du rekker ikke alt :)
Lykke til med oppusingen videre:-)
Hilsen, "Mathea" på hagegal :)