fredag 29. juli 2011

Venter spent på godkjenning av garasje søknaden..

J apå tirsdag som var så behandlet kommunen søknaden vår, å jeg håper den går gjennom, viss den gjør det så skal den doble garasjen vi har under huset lukkes igjen, å vi skal opp med ny rett frem i tunet. En dobbel, med en port, 8 x 6,20 meter skal den være. Egentlig skulle vi ha grav id en så vi kunne kjøre bilene over, å fikse de, men med tanke på at ungene kan falle oppi der, så velger vi helle rå kjøpe en som løfter bilene i været istedet.

jeg har vært i postkassen hver eneste dag nå, i håp om at brevet skal komme, å siden jeg skal på kveldsvakt ikveld, så sitter jeg klar idag også når postbilen kommer :D

Når vi har gravd ut til garasjen,s å kommer den i elementer etter 2 mnd, så den settes lett opp på en helg, når det er gjort å alt verktøy osv fra de gamle garasjene er flyttet over så skal vi igang å lukke kjelleren, å det håper vi at vi rekker før det blir vinter, sånn at vi kan holde på å pusse opp kjelleren iløpet av vinteren..

i kjelleren skal det komme stor kjellerstue som ungene skal få, samt også et soverom, kanskje flere, og en stort hobbyrom, der jeg skal ha alt til foto og friluftsliv. Teltene, jerven duk, og soveposer, turmat, som kun tilsettes vann, primus, osv osv tar nok av plass, så hadde vært greit med en egen plass for det, samt et eget sted å ha pcen, kameraet, stativer, fotobag, objektiver osv. Gleder meg til det er klart, det er det rommet som tar minst tid å lage, da det nesten er klart, skal bare plate veggene, og legge gulv.

Men i tillegg til tid, så koster det penger, å vi skal ikke ha lån på det, vi bbetaler alt etterhvert, så da tar det tid, er kun garasjen vi skal sette på lånet, resten tar vi selv, å da må vi bare dra det ut, sånn er det bare.

Vi venter fremdeles på snekkeren som skulle komme før sommeren, å se på hvor vi skal skjære hull i gulvet i stuen for å få trappen fra kjelleren opp, tror også han skal hjelpe oss med inngangs partiet, som skal være i kjelleren fremover.

Vi skal også lage et kjølerom ved vaskerommet som vi skal ha maten i :) det er nesten ferdig, men må kjøpe kjøledør samt agregat. Men alt dette må komme i riktig rekkefølge, så garasjen kommer først, så stenger vi den gamle, så når kjelleren er klar blir det trapp opp og inngangsparti nede osv :)

Ingen kommentarer: