tirsdag 2. november 2010

4H fest :D

Ja nå har 4H festen vært, å det var kjempekjekt å få se alt det flotte ungene får til, helt imponerende må jeg si. Mine har gledet seg veldig til festen, å var spent på å se hvilken nål de fikk iår, å enda en teskje til 4H sølvskje samlingen deres :)
eldstetulla mi hadde mat, hun elsker å lage til bordkort, pynte bordene og lage noe som hun kommer på selv, innimellom, spesielt i helgene syns hun det er kjekt, når hun kan bestemme hva vi skal ha ;)
til festen laget hun en rekecocktail til forrett, hjemmelaget pasta, ostesaus med urter, og kyllingfilet, squash og gulerot til hovedrett, og prinsessepudding med hjemmelaget saus til dessert. Syns hun var kjempeflink, å hun var virkelig kry selv, hun visste ikke at det gikk ann å lage pasta selv en gang, så det var stas. Så laget hun utstillingen som om hun dekket bordet, med tallerker plassert som om vi skulle sette oss til bords :)

Eldstemann hadde fisking, å hadde laget til en krabbe, en hummer, og tatt med et skall etter hamskifte av den store reken vår, så hadde han med seg fiskeskrin, redningsvest, fiskestang, osv. De var flinke, som alle de andre, var sååå kjekt å se alle utstillingene, å nå er ungene i full sving med å velge oppgaver til neste år, tror de allerede har landet på valget, men de skulle tenke til neste møte, i neste mnd, for sikkerhets skyld :)
Minstemann har også lyst å begynne, å gleder seg til det har gått et år :)

Alle vil ha planketten, som jeg fikk da jeg var liten, å jeg syns at klubben har blitt enda flinkere, å lage istand møter og arrangementer nå, så de gleder seg til å gå på møtene :)

2 kommentarer:

Anne Mai sa...

4H høstfest var alltid koselig husker jeg :) Høres ut som de følger i dine fotspor ;)

Ah09 sa...

Ja det syns jeg også.

Ja jeg fikk planketten selv, så håper at de også får det :D