onsdag 6. oktober 2010

Trosser nedbørsmengdene for å mate komposten :D

Ja her bøtter det ned for fullt, vi har fått flomvarsel, å nå har de visst økt det til enda større flomvarsel. det er ventet opp imot 100 mm nedbør her hos oss idag, som er på grensen til ekstremvær..

Å jeg må ærlig innrømme at jeg begynner å lengte etter å være ute, uten å bli kliss igjennom våt..... Men til tross for store nedbørsmengder, å flere cm med vann i plenen, så skal komposten ha "maten" sin :) Å den putrer å ryker så flott enda, jeg håper bare jeg klarer å holde liv i den gjennom vinteren.
jeg er på let etter enda en varmkompostbinge, men har ikke lykkes å få det enda, så om noen vet om noen, så gi meg gjerne et vink. Skal forsøke meg på søppelplassen vår igjen, da de har inne av og til, men de har ikke hatt de gangene jeg har spurt etter, da har jeg fått beskjed om å komme igjen, eller ingen igjen å høre, så jeg slipper å reise helt ut igjen, så får forsøke igjen :)

når vi var i barnehagen å hentet tantegullet mitt idag, så så jeg hvordan vannet har fosset ned, det var "elver" over veiene, det står vann på ekrene, det går bekker og små elver overalt der de ikke går til vanlig, å elven er ENORM nå :O
Men det er meldt opphold fra kl 23 ikveld, å da er det meldt 10 dager med sol/opphold :D

De skal definitivt nytes :D Må gjøre klar hagen til vinteren som kommer :)

Men nå skal jeg følge ungene i seng, lese/ synge for de, å så skal jeg rett å slett tenne stearinlys, å sige rett ned i sofa`en sammen med min mann, for en ting er sikkert:

INGENTING slår det å sitte inne om kvelden, med stearinlys på bordet og snacks, mens det HØLJER ned ute :D

Ha en fin høstdag videre alle sammen :)

2 kommentarer:

Lin sa...

Jeg er også på jakt etter en bra varmkompostbinge.
Hvilken har du nå, og er du fornøyd med den? Klarte du å holde den i gang i vintern som var?
Flott blogg du har!!

hajal. sa...

Her gjekk vi heldigvis klar dei store nedbørsmengdene som kom lenger sør for oss.
Kl. 08 idag målte eg opp 31,5 mm og det er ikkje meir enn nokså vanleg her på ein god nedbørsdag.