lørdag 28. august 2010

Det tar tid å selge hus gitt...

Ja det skal være sikkert å visst. Å selge hus er ikke gjort i en håndvending, vi har en kjøper, men vi venter enda på at han skal gå i banken å spør etter lån, de venter på arbeidskontrakt i posten, som jeg håper de får snart, for vi vil veldig gjerne sette igang å by på det vi ønsker.
Hadde vi fått avklart dette fortere, så hadde vi kunnet skrevet kontrakt allerede, men nå har vi frist til mandag, å siden ingen banker er åpne på en lørdag her hos oss, så sier det seg selv at huset glipper for vår del på mandag.
Men han holder på å pusse det opp, å skifte kjøkken, så det skal legges ut på ny, men da for en høyere sum, noe som for vår del ikke er aktuelt, men vi får se.

huset her skal ihvertfall selges uansett nå, å igår fikk vi enda en kjøper som meldte sin interesse, å vi har ikke lagt ut huset en gang, så la oss håpe noen av de tar det, så slipper vi i det hele tatt å legge det ut.
Etter 3 års leting etter hus, må jeg si at det å endelig få det overstått, skal bli HERLIG !! :D

Jeg er såå klar for å sette igang å pusse opp vårt nye hjem, å gleder meg kjempemye til å feire jul ider, så nå håper jeg det skjer.

1 kommentar:

Vivishagerom sa...

Ønsker dere lykke til med salg og kjøpe av hus. Håper dere får drømmehuset!!