fredag 20. august 2010

Godkjent :D

Da har de godkjent forslaget vårt, å vi er kommet til enighet om pris osv, kontrakten kunne vi skrevet under idag, men vi skal tenke litt over det gjennom helgen, å komme med en tilbakemld, og underskrive kontrakten på mandag.
Da skal også dette huset legges ut for salg, så her gjelder det om å spa opp de plantene som betyr mye for meg i en fart ;)

Vi kommer nok ikke til å ombestemme oss nå, så det eneste hinderet vi har igjen å komme over nå er å få solgt dette huset til en akseptabel pris, la sos håpe det er noen der ute som gjerne vil ha seg et hus, nettopp her, er 2 hus som ikke er blitt solgt rundt her i det siste,s å kan hende det kan gå gal vei, men vi krysser det som er av fingrer å tær, å satser på at vi 1 okt flytter inn i nytt hus :D

drømme....drømme.....

jeg har allerede skissert opp hagen i hodet, hvordan det skal bli i den nye hagen ;)

2 kommentarer:

Merete sa...

Så kjekt! Sjølvsagt ikkje at de flytter vekk,ville helst hatt deg her i nabolaget videre, men eg vett jo kor lyst du har hatt på nytt hus. Grattis!

Ah09 sa...

Tusen takk for det, men det er ikke iorden enda, nå er det opp til de som evt kjøper huset vårt. Først og fremst OM det er noen som kjøper det, å dersom det er det, om de gjør det til den prisen som vi trenger, for å kunne kjøpe det andre huset..

Så det blir en spennende og travel uke nå, håper VIRKELIG at det går gjennom. kommer også til å savne dere som er rundt i nabolaget/vennekretsen/skolekretsentil ungene, men nå har vi lett etter hus i 3 år, å på samme tid bare funnet 2 som var aktuelle, så denne gangen håper vi inderlig at det er 3 gangen som gjelder, å at dette går greit igjennom...