torsdag 1. oktober 2009

Ja, igjen har det vært en sorgens uke her :(


Kort fortalt så har naboens katt, på en helt utrolig måte klart å lire seg inn i hønshuset å spist mine nyklekte kyllinger, vi klarte å redde 1, å den fikk da navnet JOY, fordi vi ble sååå glade over å se at det ihvertfall var en igjen, å at det var en av de flotteste i tillegg var en trøst, oppi all elendigheten..

Mannen snekret etter beste evne huset tett, vi satte JOY, og en kylling som var lånt av en venninne, somlag for JOY, så han skulle slippe å bli ensom inn i kyllingburet igjen... Så gikk vi å la oss, å mens jeg og mannen lå i sengen og snakket, hørte vi plutselig mange hyl, som hylte og forsvant bak hushjørnet på under 30 sekunder... ÅNEI, sa jeg, der for det en kylling!!!, men det var mannen sikker på at var umulig, å løp ut i hagen, å jo da...tro det eller ei, der var den borte, den som vi hadde lånt av en venninne som lag til lille JOY........

Men mot alle odds, kom JOY tuslende ut av høyet da min mann stod der, å fikk nytt navn, og heter nå LUCKY....... Mannen min snakket om LUCKY JOY også, så har han begge, så muliig vi går for det...Så nå sitter han her igjen da, inne i gangen i en kasse, ensom og alene, igjen.......

Så en ting er ihvertfall sikkert at uansett om han er en hane eller en høne, så skal han gå her til han stuper av seg selv, når han er gammel, han er den førse kyllingen jeg har rugt frem selv, å den eneste som overlevde... så han skal få gå her til han blir pensjonist, å absolutt ingen skal få han uansett!!!!

På toppen av det hele idag, så lå den ene wyandott kyllingen min dø idag, det var en hanekylling, men var uansett ufattelig trist.....:(
Aner ikke hvorfor, men mistenker at hønene enten har hakket på han, eller ikke latt den få spise.. men vi passet på at alle de spiste hver dag, å satt med de for å forsikre o, å tviler egentlig på at det er det som er årsaken, tror heller at de har hakket på den, for de var fæle med det innimellom, så nå er de skilt fra hønene igjen, og hanene som tidligere var i det rommet, er nå flyttet ned i boden, å får være der til våren :)

4 kommentarer:

RandiF sa...

Neimen, så trist dette var da. Føler med deg.

Ah09 sa...

Ja kjempekjedelig, skulle ikke tro det var mulig en gang, først flere dødsfall og begravelser i familien, så hunden som kom å tok høns, å nå naboens katt som tok kyllinger, men satser på at lykken er snudd nå :)

Unknown sa...

Så utrolig kjempetrist! Føler med dere, men utrolig flott at Lucky Joy har overlevd så lang. Flott navn forresten! Har dere hund eller katt selv? Det har jeg, og da holder de nabokatter og bikjer unna hønsene mine, som for det meste tupper fritt, selv om det er mange nabodyr i området.

Ah09 sa...

Takk for det :)

Nei vi har ingen dyr selv, er derfor vi skaffet oss høns, fordi eldstejenta vår er allergisk mot det meste med pels, er sikker på at hun ikke tåler hund, katt og kanin, men det ser ut som om det er det meste, men det har vi ikke svart på hvitt da..

Så våre katter og hund, måtte vi omplasseres :( men fikk heldigvis gode hjem...

Tuppene får ikke komme ut mer nå, snakket med kommunen idag, å de skulle komme på befaring i neste uke regnet de med, så skulle vi få vite om vi får de 4 ekstra målene, å om vi gjør det så skal vi søke om nytt hønshus med det samme, å da skal de få tette utegårder, vil ikke miste flere nå...