søndag 5. desember 2010

Operasjon på eldstemann...

Her er like etter vi kom opp fra intensiv`en, da måtte han begynne med litt kjeks, før han fikk spise vanlig igjen, å bamse var heldig som også fikk litt. Fikk også en hvit bamse fra sykehuset, som vi kunne tegne på selv, men det har vi ikke gjort enda pga han har ikke bestemt seg om bamse skal få en kone, eller en kompis ;)


Ja her i huset startet vi førjulstiden med en uventet operasjon. Eldstemann har hatt smerter i kneet sitt, men uten at legen fant noe mer ut av det, å etter 1,5 mnd smerter, hvor han til slutt måtte løfte foten ut av sengen sin, så havnet han akutt på sykehuset, havnet på krykker, og akutt operasjon. vi ble lagt inn på tirsdags morgen, han ble operert onsdagsmorgen som nr 1, og like før helgen var vi hjemme igjen.
Nå har han ikke lov å tråkke nedpå foten i det hele tatt på de neste 2 mnd. Nettene har gått med til å hjelpe han med ulike ting, å han er nå på litt mindre smertestillende, å vi kan nå duppe av litt gjennom nettene :)
Så lenge det går riktig vei så er vi fornøyde :)

Han må nok inn å ta den andre etterhvert også, å vi trigger den nok ekstra nå når den andre foten må bære all vekten i hele 2 mnd, alene, men vi håper det går en stund til han må ta den andre så han får komme seg skikkelig, før han må igang igjen..

Men nå når det hele er over kan førjulstiden virkelig komme igjen :) Men litt julestemning hadde vi da på sykehuset også, jeg og han de dagene vi var der, kalenderene var med oss, han har en Lego kalender som han villa ha igjen hjemme, flaxkalenderen var med, en lokal musikkorps kalender hadde vi med, å vi hadde med sjokoladekalenderen, samt at han fikk enda en flaxkaledner i gave fra farmoren sin når han lå der ute, å så gikk jeg å gjemte lapper etter at han hadde sovnet om kveldene, så han fikk gå på skattejakt om morgenene. eller det som virkelig hendte var at jeg måtte gå på jakten mens han satt i sengen å så på siden han ikke kunne gå selv. Men han syns det var spennende for det, å noen av lappene var gjemt rundt sengen, så han rakk dem, å skatten under madrassen hans, så han fant de selv ;D
Pga at han var nødt til å være i sengen, så begrenset kalendergavene seg litt, så da har vi sett filmer, spilt brettspill, lest blader og pocket`er, bygget byggesett (og knasket på mandariner ;))

Å så hadde vi med et Titanic byggesett som han fikk av mormor og morfaren sin, som vi bygget på i alle ledige stunder, så det var faktisk litt koselig oppi alle undersøkelsene osv...

Idag skal vi pynte pepperkakehus, sammen med ungene, noe vi alle gleder oss til. Å så snart vi har fått malt og tapetsert veggen i stuen, å fått opp foringer i vinduene som nylig er skiftet, så kan vi pynte til jul i stuen også :D å da kommer nok julestemningen for fullt :D

Ingen kommentarer: