fredag 29. juli 2011

Ferdig med:

Ja noe har vi fått gjort selv om begge er tilbake på jobb, vi er nå ferdige med badet, mangler kun en foring der, samt å male taket da (som er min jobb :P), å i helgen ble vi ferdige med lille toalettet, så nå er det platet, men der må det listes rundt vinduene. Vi har også satt opp stendere på eldstetulla sitt rom, å skal igang å plate der litt senere, hun har også fått inn et stort speil, som hun kan pynte seg i, på rommet sitt. Hun vil ha innebygd prinsesse seng på rommet sitt, så er det vi er igang med nå.

Akvariumet er ferdig innekledd, det er kommet opp hylle i rommet der det står, å ledningene er festet i taket, ved en evt oversvømmelse, så kommer ikke de i kontakt med 720 liter vann :P
Fiskene er kjempeskjønne å tar lett kontakt om vi nærmer oss :D

Jeg sitter nå å lager tegninger over vaskerommet, som skal få dype skuffer fra ikea til å ha klær i, samt skaper til vaskemidler osv, men vi kan ikke begynne på det rommet enda, men jeg skriver ihvertfall ned hvilke skaper som skal hentes når vi reiser over, å det er klart :D

Den ene store fryseboksen er flyttet ned i kjelleren, å der har vi rådyr osv som skal brukes når vi fotograferer (som åte vel og merke, ikke som modell).

Så nå begynner det sakte men sikkert å ligne noe her :) Så snart gravemaskinen kommer, så skal den jevne til hele baksiden,der vi skal lage det koselig for ungene, vurdere fontene, bålplass o.l, så får se hva det endelige resultatet faller ned på :)

Ingen kommentarer: