torsdag 12. august 2010

Hus prosjekt :S


( Bildet av huset er flyttet til en egen byggeblogg jeg har laget, link til den i høyre kolonne her.)


Jeg er faktisk sååå lei av å lure på om vi skal bygge, eller flytte, det skifter hele tiden.... Huset vi nå bor i har vist seg svært vanskelig å bygge på, eller ut, så etter å ha brukt i underkant av 30 000 kr, på hustegninger for 2 år siden, ble vi rådet til å ikke gjøre det av et stort byggefirma her, da det var bedre å bygge nytt hus, etter deres mening. Å på de samme 2 årene, har vi kun funnet 2 hus som vi likte, på alle de visningene vi har vært på....

samtidig vil vi jo helst at ungene skal få være i samme skolekrets som de alltid har vært i, å forsøker å se etetr hus rundt her, men det er ikke så altfor mange å velge i, å når min mann vil ha stor garasje, jeg vil ha stor hage, å vi MÅ ha stort hus, så minker det ihvertfall på utvalget.

Nå gjør vi et siste forsøk, på å få det til på denne eiendommen her, men det ser ikke lovende ut enda, men her er ihvertfall huset vi har falt for. jeg elsker de gammeldagse og nostalgiske husene, så dette er det vi ønsker som utgangspunkt, å så holder jeg jo på å lage til oldemors hage, så da passer jo det perfekt, men det viser seg å være vanskelig å få det til, så om det går, vil vise seg.

Om det skulle gå ann å få det til, så skal vi be om pristilbud på 3 steder, å se om det er overkommelig, er det det, så blir vi her, er det ikke det, så kjøper vi nytt, forhåpentligvis i nærheten, for ungene sin skyld :)


3 kommentarer:

Christin sa...

Velkommen tilbake til blogglandia :)
Har ikke vært særlig aktiv selv i sommer, men det er nok sånn for de fleste.
Mange fine sommerbilder og huset ser flott ut. Spennende tid fremover for dere og vi får håpe den dårlige trenden snur.
Ha en fortsatt fin dag :)
Klemmer

Anonym sa...

hm hadde tenkt å ta ein titt på huset men det va visst berre for spesielt innviterte :-) ja ja får vell vente te det er oppe eg da

Ah09 sa...

Tusen takk for det Christin, kjekt å være her igjen :)
ja håper bare det går gjennom denne gangen, eller så er blir det flytting i nær fremtid, alt er ordnet med bank og alt nå, så det er bare å hoppe ut i det..
Ha en flott dag v idere du også :)


anonym:
Huset var her en liten stund, men jeg valgte å flytte det over i bygge bloggen vår, der alt om huset, innvendig og utvendig, hageprosjekter og alt ligger, inspirasjons bilder som ligger i bunnen for prosjektene mine, men jeg har valgt å lukke bloggen frem til byggingen er klarert, å vi setter igang, da skal jeg åpne den for alle, men foreløpig, frem til det er avklart så er den stengt for alle unntatt meg selv..

Skal legge link her så snart den blir åpnet dersom det går gjennom..