onsdag 27. mai 2009

Enda mer planter, kom i ventebedet...

Ja igår kveld var jeg og minstemann ute å plantet i regnet. Jeg har fått endel av venner og famiilie, dette året, så resten av dette måtte få komme i jorda igår.

Så nå står de å venter på en fast bopel.

Idag har det haglet 2 ganger, ser ikke særlig bra ut for Magnolia blomstene, som fikk fullt av brune flekker etter den kraftige hagl skuren sist. Er spent på om de nye blomstene som nå hadde begynt å åpne seg, også får samme skadene...Viss det bare slutter å plaske ned i de mengdene som det gjør nå, så er det meningen at jeg skal ut å begynne på den nye urtehagen idag. var hos en venninne tidligere, å hun hadde en flott urtehage, med pallekarmer og heller stier mellom, virkelig litt av et syn, og godt arbeid, så er spent på om vi kan få til noe her også.

Skal legge inn bilder før, underveis og etter alle prosjektene som blir satt igang. Planen i år er å få ferdigstilt noen av de mange prosjektene som skal få se dagens lys. Vi skal lage en uteplass, med peis, og overbygg, enda en dobbel garasje, med bod ved siden av, og terasse på taket av den, tarzanløype til ungene bak, men mange frukttre og bærbusker, osv, så er spent på hva vi klarer å få gjort iløpet av denne sommeren.

Ingen kommentarer: