tirsdag 26. mai 2009

Litt om meg selv:


Litt om meg selv:
Jeg er en jente som nettopp rundet 30. Hage har vært min store lidenskap siden jeg fikk mitt eget hus for 9 år siden, men den er fremdeles under opparbeiding, da hage er dyrt å lage til, å iallefall om en vil ha endel sorter, som ikke alle andre har. hadde tidligere maaange sorter, som var sjeldne, men mange har gått ut, å etter mye gravemaskinarbeid, muring, og flytting på planer hele tiden, så har jeg mistet MYE..Men det skal endres nå, for fra og med i år, så skal bed i alle varianter på ny opp, jeg gleder meg til å se resultatet.

Jeg vil ikke ha en fullstendig lettvint hage, der det meste gjør seg selv, å jeg kun må klippe gresset... men jeg vil heller ikke ha en hage, der jeg må sitte med rompen i været hele sommeren, bare for å holde ugresset unna,å jeg aldri får tid til å nyte hagen, å det som vokser å gror i den, jeg vil ha en mellomtong, å vil at det skal være en hage som passer til vår familie, på 7, to voksne og 5 små barn i alder, nyfødt til 11 år. Derfor er det til nå veldig mye bær og frukt i hagen, da jeg syns det var viktig å få dette tidlig på plass så de fikk vokse såpass at de begynte å bære en noenlunde avling etterhvert så ungene ble store nok til å høste av de ;-)
Her er et bilde av blåplommen, Rivers Early, som nettopp er ferdig avblomstret her, å frukten skimtes såvidt.

Noen av ungene er veldig begeistret av hagen og det som vokser i den, å skal i år lage seg egne bed, å tar del i mye av det som skal gjøres i den ! Koselig at hagegleden har smittet over på de syns jeg!!!
Vi har mange prosjekter som skal igang, så blir spennende å se hvordan det blir etterhvert..

2 kommentarer:

Anonym sa...

denne sida var kjekk her kommer eg til og gå innom nå og då har du noen forslag på kva blomster eg kan plante i fjellsprikker?

Ah09 sa...

Det var jo kjekt å høre, er bare i begynnelsen nå, men håper det kan blie en bra side til slutt.

I fjellsprekker, ville jeg valgt fjellhagestauder, å der er det en mengde å velge mellom ;-)
Noen som er vant med det samme jordsmonnet, og liker det !