mandag 24. januar 2011

Bursdag idag :)

Ja idag har jeg bursdag, å dagen startet bra, med ny veiedag, å nye 1,4 ned, totalt 4,1 kg ned siden 3 Januar nå :) *FORNØYD*
Vi begynte å feire dagen igår, å hadde familie her da, å nå skal jeg til å bake pizzasnurrer til ungene kommer hjem fra skolen :)

Badet vårt er nesten ferdig nå, alle veggene er er ferdige nå, baderomsinnredningen er kommet på plass, nå gjenstår kun å male taket, fore vinduskarmen, å kle inn det vegghengte toalettet :D Kan kanskje komme med noen bilder snart. Etterpå skal vi igang med det lille toalettet, å få det også ferdig.

i stuen har jeg nå snart malt det som skal males av vinduer og dører, har igjen taket, som jeg alt annet enn gleder meg til, kanskje jeg bare skal kaste meg i det idag... etter at ungene er i seng...?? får se hva jeg får tid til..

Nå er det tint såpass ute at jeg har begynt å tenke litt på hagens mange prosjekter, å noen av de som vi etterhvert skal igang med er:
-båten som skal mures opp, å fylles med jord
-drivhus av gamle vinduer
-postkassestativ
-grønnsakshage
-frøsåing
-grønnsakskasser til ungene
-sage ned trær
- å så vårstellet i hagen, som jeg GLEDER meg til, luke, rydde, koste gangene, se hva som har overlevd osv :D

Jeg har også skaffet meg 3 kompostbinger å vi har nå ikke noe matavfall lenger, vi komposterer alt, å er igang med å fylle binge nr 2, det er skikkelig kjekt, å få det til :D
men nå leste jeg at det er alt det grønne vi skal kompostere, mens vi komposterer alt, kjøtt osv, er det noen som har peiling på dette?

3 kommentarer:

Anne Mai sa...

Håpepr det var en fin bursdagsfeiring igår.

krepsemor sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag =) Pusser opp, dere altså? Vegghengt toalett skulle jeg også gjerne hatt! Så lett å holde rent ;o)
Hagearbeid gleder jeg meg også til! Og det ser ut til at du ikke blir arbeidsledig der heller. Har visst mange jern i ilden =) Lykke til!

Christin sa...

Gratulerer med overstått bursdag :)

Klem