fredag 10. september 2010

Clerodendrum ugandense - Blåvinge


se på denne skjønnheten jeg fikk en stikling av, nå blomstrer den hos meg, men jeg har ikke så bra kamera, så for å se flere bilder av hvor nydelig den faktisk er, se HER.


2 kommentarer:

Mia sa...

Var en tur inom dina planter först, vilken otrolig mängd du har, och lingon( tyttebær) är det dom vilda plantorna eller har du fått tag i specialla til hagen?
Din blåvinge är söt, så dårligt foto är det då inte! En hage bygger sig upp över tid, en rabatt vart år blir fort massa blomster och till slut är det fullt. Synd med dina plommonträd förresten, jag har två äppleträd som trilskas, men smärtgränsen är inte helt nådd, dom får stå ett år till, nu sätter dom inte rotskott da, så jag förstår dig gott.
Ha en fin helg med hus och hage :)

Ah09 sa...

Jeg har ikke fått oppdatert siden på hvilke planter jeg har enda, så det er mange flere. jeg skal forsøke å få gjort det fremover, men i disse oppussings tider er det ikke tid til så mye på bloggen.

Tyttebær er spesielle for hagen, å jeg har også ville fra naturen, jeg har 12 stk som er spesielle til hagen, som står i potter bak huset, klar til å få et surjords bed :)

Blåvingen er bare helt nydelig, nå er det kommet enda flere blomster på den, å de ser ut som små sommerfulger :D

Rotskuddene her er en fæl plage, de kommer opp i hele jordbæråkeren, så den er helt ødelagt, å de er overalt i plenen, men der gjør de minst skade, for da bare durer jeg over de med gressklipperen... Å siden de i tillegg ikke gir plommer, å ikke har gjort det i 10 år nå, selv om de var nyplantet da, så holder det for meg nå ja :( synd, men sånn blir det nå.

ha en fin helg du også, å tusen takk for at du var innom, å la igjen en kommentar :)