lørdag 15. mai 2010

Hengesofaen vi (eller rettere sagt min mann....) skal lage...Her er det prosjektet vi skulle begynne på ifjor, men som pga flere komplikasjoner, med mor og barn ikke lot seg gjennomføre, da hage ble sist prioritert ifjor og året før. MEN iår skal den opp :D

Var den ikke nydelig :D Ser for meg at den blir nydelig med klatrene roser på, lurer på hvilke roser jeg skal ha, er det noen av dere som har en klatrende remonterende roe i hagen, som dere vil anbefale ?

Her kan man kjøpe den.

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Denne var jo bare kjempe lekker. Skjønner veldig godt at du vil ha en slik i hagen med klatrende roser på.
Håper på bilde når det blir ferdig.
Ønsker deg en fortsatt fin helg og en fin 17.mai

Ah09 sa...

Det var det jeg også syns :D Kommer med bilde så snart den er ferdig, må få hentet materialer, og avslutte disse prosjektene som er nå, å så er vi igang :D skal sitte å kose oss i denne i sommer :D

Christin sa...

Den så helt herlig ut! Når det gjelder roser så er det utrolig mange flotte, men hva med klematis, de finnes i flere varianter og har ikke stikkende torner.
Nyt helgen og ha en strålende 17. mai :)
Klem

Ah09 sa...

Det er sant, men jeg tenkte jeg skulle ha noe spiselig der, har tenkt på druer, å kan de sitte der å spise men de koser seg, men kanskje jeg må vurdere noe annet som er enklere, har vært innom druer, og kiwi, det er det eneste som jeg vet om klatrer,og som er spiselig, om dere vet om noe annet gi meg et vink :)