tirsdag 4. mai 2010

Bilderas :D

Jeg klarer ikke å få skrevet under bildene, siden bildene ikke viser når jeg forsøker å redigere innlegget, så derfor får jeg ta en oppsummering her på toppen :)
Magnoliaen har begynt å blomstre, med store flotte blomter, den blir virkelig et skue når den er åpnet seg skikkelig :)
Eldstemann sitt barnebed er tatt med, han har laget seg et lite skur til å ha sakene ine i, å en ti på midten, han skal ha blomster på ene siden og jordbær på andre siden, men er enda ikke ferdig, han har barklagt stien, å vanner blomstene jevnlig :)skal komme med bilder igjen når det er ferdig.
mannen in har laget en grind til terassen, (å en stor tønnegrill som dere ser bak på bildet :P til 30 års dagene våre hvor vi grillet til rundt 45 stk på terassen)
å så holder vi på å planter tuja på hver side av trappen, å skal lage til bed rundt hele terassen der iår :D
usikker på om jeg skal ha sementkant rundt hele, opphøyd med jordbær i, eller bare bark og bunndekkende evt stilkroser med lavendel mellom, hva syns dere?

er også bilde av rabarbraene som er kommet seg veldig, gav bort en klump til besøket fra Egersund, men allikevel er det en god gjeng igjen oppi der :)

skal drive mye med jordforbedring denne uken, så blir lite å ta bilder av, men skal skrive ende om tips muligens :)

et bilde av noen av løkene mine er også kommet med :)

Å så et bilde av ene klematisen som har spirt endel i det siste :)

2 kommentarer:

Hilde sa...

Eg får visst stikka innom ein dag og sjå. Skjer store ting hos dåkke visst. Om du fekk den rabarbraen av meg? I tilfelle like an seg bedre hos deg enn her :)

Ah09 sa...

Det må du bare gjer, alltid kjekt med besøk, har på trappene ein invitajon om et kveldsbeøk te dokke og, men ikkje komt så langt i og med at me har vore i komf, ska ha 4 kurs her, å servera i bryllup osv i tillegg til at eg jobbe, men me skal få det te snart :)

men er ikkje å store tingå me holde på med egentlig :) bare kose oss i hagen med ein masse med småprosjekter :)