lørdag 13. juni 2009

Eldstejenta mi skal lage uro, å har sett seg ut hvordan hun skal lage den, imorgen skal hun sanke det hun trenger i fjæra...

Hun fant et klokkespill i en bok hun ønsket å lage, å imorgen, når vi skal til sjøen for å trekke rusene våre, så skal hun gå i fjæren å hente det hun trenger av steiner, og blåskjell i fjæren, å hun gleder seg til det. Eneste jeg lurer på om vi må kjøpe er terrakottapotte, for jeg tror jeg av alle dumme ting kastet alle som stod, etter forrige storopprensking her, det var så altfor mange av de..

Hun skal bruke, en terrakottepotte, litt hyssing, et plastlokk og perler, steiner, blåskjell, andre skjell, pinner, ja hva som helst som hun vil ha på.tre en perle på hyssingen og tre den gjennom potten, så drar man tråden gjennom, så den kan henge i den enden, la det våre endel hyssing hengende på den andre siden også, ned i potten, for der kan du feste noe du ønsker. Knytt sammen et plastlokk, med mange hukk, med tråder gjennom, like over potten, å så kan du henge en masse med ting i disse trådene, å når vinden blåser da, så får man et flott klokkespill i hagen eller på terassen ;-)

Gleder meg til å få vårt opp imorgen ;-) Bilde kommer da !

Ingen kommentarer: